Blogger review by Nurul Izwa.

Yay… barang yang dinanti-nantikan dari minggu lepas sebenar nyer! Barang dari Printcious yang aku redeem lepas buat entry ni. Best sangat walaupun hadiahkan kat diri sendiri..ha..haha..haha

Eh suka sangat sebab benda-benda macam nie sangat comel tau! Barang comel ni haruslah di war-warkan supaya korang pun boleh rasa kesweetan nyer..ha..ha..ha..teruk benar Bahasa aku nih! Meh kiter close up benda best nie. 😉

2

Kata tahun ni anniversary ke-10 khenn 😉 Gambar kesayangan wajib lah ade!

Aaaaa..best nyer! Best la sebab sweet giler! Tu cawan tuh..tuh frame berdiri tuh dengan puzzles tu. Aaaaa…best giler~ Tu semua aku customise sendiri tau. Korang kalau nak bagi hadiah kat orang lain boleh customise macam aku buat tu. Best kan? Best laaa sebab lain dari yang lain tau.

3

Bulan 3 ni kan cuti sekolah mesti ramai orang  kawin so korang boleh jugak bagi hadiah istimewa macam ni kat kawan korang yang nak kawin. Selain dari tu untuk semua hari special pun boleh la… J

Nak surprise kan pun boleh la, purchase pastu korang letak alamat yang korang nak poskan tu. Nice sangat tau. Macam aku terkena hari tu la, sampai ke sudah tak jumpa sapa yang pos bagi. Sangat sweet tau sampaikan ke hari nie aku masih lagi rase sweet lepas dapat hadiah tu.

1

So korang..kalau nak bagi orang lain rase macam aku ni sila la cepat-cepat pegi jengah Printcious tu tau. BEST sangat sampai rambang mata.

 

Facebook Comments