Blogger review by Safurara.

Hai korang! ingat tak entry tentang idea hadiah dari Printcious haritu? Aku dah dapat tau bantal yang aku tempah tu, whoaaa teruja gila aku, memang lah memula aku tazabar nak tunggu, tapi tetiba lepas tu dah lupa dah, hari selasa haritu sampai,PANTAS sangat servis dorang ni! bagus bagus!

1

2

Nak tengok tak bantal aku tu mcm mana? meh nak tunjuk. hehehe.

  • Material : 100% Polyester
    • Dimensions : 40cm x 40cm Square with 20cm x 20cm printable area.
    • Weight : Approximately 350g.
    • Hidden zipper enclosure.
    • High durability machine washable cover.
    • Inner microfiber cushion included.

Best sangat bantal ni sbb besar, aku nak buat letak dlm kereta sebenarnya, tapi boleh pulak si Princess tu gaduh dengan aku, dia nk buat tidur, habis lah kena ailio basi. haih!

4

Tapi takpe, if kena ailio basi, boleh basuh, sbb dia washable. Gambar tu kalau korang nak tau, bukan jenis yang print-print lekat lekat tu, so kalau basuh, gambar tu takkan hilang. best kan!

Aku saja pilih gambar masa di Maya Bay dulu, nak abadi gambar tu, hari hari boleh tengok, rindunyaaa Krabi, dan lagi satu gambar Princess, Raya 2015, aku suka sangat baju yg dia pakai tu. hehe. So korang tunggu apa lagi? sila pergi tempah korang punya pulak! MIL aku pun suruh buat dia punya. hehe. Ni nak tempah lagi 3 bantal. Cepat tau korang!

3

Printcious 100% satisfaction, made to order, fast delivery.

www.printcious.com
FB Printcious
Blog Printscious

 

Facebook Comments