JUALAN SUPER MINGGU
Diskaun 60% OFF dan FREE SHIPPING
(untuk West Msia)
atas RM 100 hari ini!

Pesan Hadiah Korporat Anda secara Pukal (30 pcs ke atas)

Pakaian TERLARIS
(Baju-T, Baju-T Kanak-kanak, T-Shirt Polo...)
Dari RM 6.00
Barangan minuman TERLARIS
(Mug Seramik, Mug Ajaib, Mug Auto...)
Dari RM 1.80
Beg TERLARIS
(Beg bukan tenunan, Beg Tote, Beg Bertali...)
Dari RM 1.50
Identiti TERLARIS
(Kad Pengenalan, Lanyard, Pemegang Kad Pengenalan...)
Dari RM 1.00
Hiasan Dinding
(Kanvas, Teka-teki, Bingkai Foto)
Dari RM 8.00
Lencana Butang TERLARIS
(Lencana Pin Keselamatan, Lencana Pembuka, Lencana Magnet...)
Dari RM 0.50
Rantai kunci
(Rantai Kunci Logam, Rantai Kunci Kayu, Rantai Kunci Kulit PU...)
Dari RM 3.50
Kusyen TERLARIS
(Bantal Bantal, Kusyen (Segi empat sama), Kusyen (Segi empat tepat))
Dari RM 15.00
Pelanggan Yang Mempercayai Kami
Printcious Customer - AWS
AWS
Printcious Customer - Carousell
Carousell
Printcious Customer - Grab
Grab
Printcious Customer - Netflix
Netflix
Printcious Customer - Oracle
Oracle
Printcious Customer - TEDx
TEDx
Printcious Customer - Tik Tok
Tik Tok
Printcious Customer - Traveloka
Traveloka
Printcious Customer - WeWork
WeWork
Printcious Customer - Jobstreet
Jobstreet
Printcious Customer - Air Asia
Air Asia
Printcious Customer - BMW
BMW
Printcious Customer - DHL
DHL
Printcious Customer - Toyota
Toyota
Printcious Customer - ASUS
ASUS
Printcious Customer - Canon
Canon
Printcious Customer - Dell
Dell
Printcious Customer - Intel
Intel
Printcious Customer - ROLEX
ROLEX
Printcious Customer - Samsung
Samsung
Printcious Customer - Adidas
Adidas
Printcious Customer - Guess
Guess
Printcious Customer - Mcdonald's
Mcdonald's
Printcious Customer - Nestle
Nestle
Printcious Customer - Uniqlo
Uniqlo
Printcious Customer - Zalora
Zalora
Printcious Customer - CNN
CNN
Printcious Customer - Google
Google
Printcious Customer - Huawei
Huawei
Printcious Customer - Sunway
Sunway
dan banyak lagi…

Kedai Hadiah DIY Untuk Lelaki & Perempuan | Malaysia

Bagaimana ia berfungsi

Mula merancang hadiah foto anda sendiri hanya dalam 3 minit.
1) Pilih produk anda
2) Muat naik foto atau reka bentuk
3) Tambah & edit teks
4) Membuat pesanan

Produk Terlaris Minggu Ini

Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Beautiful Landscape With Sunrise on Kirkjufellsfoss Waterfall and Kirk
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Abstract Ink Line Painting
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Colorful Autumn Foliage Casts Its Reflection on the Calm Waters of The
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Reflection of the Autumn Park on the River
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Oil Painting Romance and Love a Loving Couple and Cat - Young Man and
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Digital Art Painting Canvas - Brown Toned Image of Flowering Daisies (
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Warm Orange Dawn in a Cold Blue Winter Forest - Modern Oil Painting Im
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Oil Painting Landscape - Colorful Summer Forest, Beautiful Flowers
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Field of Red Wild Poppies With Blue and Yellow Sky
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

The Peaks of the Alps Around Lake Garda Surrounded by Fog With Blue Sk
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Two White Stallions Gallop on Snow Field
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Golf Course With Beautiful Sky
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Wooden Boat on the Baltic Shore Hel Peninsula, Poland Picture Created
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

The Famous Shiding Old Street With River View During Morning at Shidin
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Tree and Sun on Lake Sunrise
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Boots on the Trail With the Words Action Changes Things
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Beautiful Colorful Cityscape on the Mountains Over Mediterranean Sea
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Lavender Flower Blooming Fields in Endless Rows Sunset Shot
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

A Goal Without a Plan Is Just a Wish
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Using Sharp Wood Carving Tools Unwrap an Image and Print With Ink Onto
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Impressionism Modern Oil Painting Autumn Forest Park Alley Sunlight La
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Panoramic View of Beautiful Landscape in the Bavarian Alps With Famous
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Beautiful Lotus Flower in Blooming at Sunset
Dari RM 56.90
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Big Lion Lying on Savannah Grass Landscape With Characteristic Trees
Dari RM 56.90

Apa Kata Pelanggan Kami

Google Ulasan Penilaian
4.9 Google Ulasan 4.9 Star 2363 ulasan
Ulasan Pelanggan
stellawinks
Ulasan 5 Star
Thank you @Printcious for sending me all these customisation items such as T-shirt, canvas and throw pillow 🥰
Ulasan Pelanggan
Rachealraffy
Ulasan 5 Star
I already prepared an early gift to my family 🥰 one printed CNY pillow and one family canvas from @printcious.
Ulasan Pelanggan
purpletiff
Ulasan 5 Star
My personalized throw pillow is from @printcious ! 😼I added @mujimighty instagram name at the throw pillow and it looks so adorable and look so much like Muji!
Ulasan Pelanggan
joyentan
Ulasan 5 Star
Hey, what do you guys think of my latest decors ? I've gotten both the customisable canvas decor and throw pillow from @printcious 😉
Ulasan Pelanggan
hayleylimmm
Ulasan 5 Star
Happiness is enjoying the little things in life✨ Received this lovely canvas print and comfy throw pillow from @printcious 🎁
Ulasan Pelanggan
shesyeeraa
Ulasan 5 Star
Always go with the choice that scares you the most, Because that is the one that is going to help you grow. Good morning my first day of the week.
Ulasan Pelanggan
nursyafiqnaser
Ulasan 5 Star
Custom korang punya mug dengan @printcious with affordable rate. quality terjamin korang jangan risau. thankyou @printcious
Ulasan Pelanggan
sherynyap
Ulasan 5 Star
Life is always full of surprise when you give it some time. 🥰 Get your customise comfy throw pillow and magic mug at @printcious today!!
Ulasan Pelanggan
osaka_oyuro
Ulasan 5 Star
If you want to give your partner a commemorative gift, you can go to the @printcious website to DIY your favorite photos and print them on puzzles and clothes to give to your favorite partner.
Ulasan Pelanggan
maslia86
Ulasan 5 Star
TQ so much @printcious... I already got my order yesterday... Good job! Very fast service! I am absolutely a happy #PrintciousTurns1 customer.
Ulasan Pelanggan
azlina
Ulasan 5 Star
Celebrated my Aunt Noraini's birthday today, just a small celebration together with her family and my Mom too. Got her a customized mug from @printcious. Glad she loved it!
Ulasan Pelanggan
Icebabby
Ulasan 5 Star
Do you have anyone who wants to sleep? Use his/her photo in @printcious To make something particularly interesting throw pillow or mug
Ulasan Pelanggan
daph2cl
Ulasan 5 Star
Little things that brighten my Sunday Printed T from @Printcious and you can print your sincerity to your precious one 💕
Ulasan Pelanggan
Collinstin
Ulasan 5 Star
My best gift is from @printcious💗 Design as you want😍 Put whatever picture you like ♥️ If you can't think of how to design it🥺 There are also special styles and let you shop🛍
Ulasan Pelanggan
yongernnn
Ulasan 5 Star
Got this super cute dabbing panda from @printcious 🐼 Customize your own tshirt now at @printcious , there's also lots of ready made designs available for you to choose! 🥰
Ulasan Pelanggan
Yesterdayqiqi_l
Ulasan 5 Star
@printcious A variety of D.I.Y product options Whether for yourself or for others, it’s great A special gift is like my unique love for you
Ulasan Pelanggan
annalcw
Ulasan 5 Star
The gift from @printcious came in time, holding the pillow and telling her about the memories of playing before 🤍 A very meaningful New Year gift ❤️
Ulasan Pelanggan
yongernnn
Ulasan 5 Star
Got this super cute dabbing panda from @printcious 🐼 Customize your own tshirt now at @printcious , there's also lots of ready made designs available for you to choose! 🥰
Ulasan Pelanggan
Icebabby
Ulasan 5 Star
Do you have anyone who wants to sleep? Use his/her photo in @printcious To make something particularly interesting throw pillow or mug
Ulasan Pelanggan
joyentan
Ulasan 5 Star
Hey, what do you guys think of my latest decors ? I've gotten both the customisable canvas decor and throw pillow from @printcious 😉
Ulasan Pelanggan
joeyne.ozy
Ulasan 5 Star
My first customised canvas & mug from @printcious ⭐️ Check them out with customising any picture you want.
Ulasan Pelanggan
penguin__ng
Ulasan 5 Star
Custom T-shirt: -More than 10,000 designs -You can customize your own personality and attitude -You can show your true feelings and love to your loved ones and friends
Ulasan Pelanggan
casslks
Ulasan 5 Star
Got a little something for my love from @printcious 🙈💗🤍 A custom made couple t-shirts & puzzle design by myself ! 😍♥️ So glad that my boss love them so much ✨🙏🏻🥺
Ulasan Pelanggan
Taezzlau
Ulasan 5 Star
Canvas and Mugs from @printcious 、 Valentine day is coming, if you still no idea what to present this is an idea for you!
Ulasan Pelanggan
chris_chan90
Ulasan 5 Star
Thank you @printcious for the nice T-shirt & comfy throw pillow with CNY design to add on my CNY mood.
Ulasan Pelanggan
azlinaabdul
Ulasan 5 Star
Just Smile, Keep Calm and Carry On Quilling!! Thank you @printcious for helping me customize my T-shirt! I love it so much.
Ulasan Pelanggan
joyentan
Ulasan 5 Star
Hey, what do you guys think of my latest decors ? I've gotten both the customisable canvas decor and throw pillow from @printcious 😉
Ulasan Pelanggan
Scxkl_sammy
Ulasan 5 Star
Check out this this awesome platform that I’ve introduce previously @Printcious, they have a wide range of assorted gifts such as mug, tshirt, house deco and anything you can think of!
Ulasan Pelanggan
purpletiff
Ulasan 5 Star
My personalized throw pillow is from @printcious ! 😼I added @mujimighty instagram name at the throw pillow and it looks so adorable and look so much like Muji!
Ulasan Pelanggan
sunshinekelly
Ulasan 5 Star
Thanks to @printcious for this little motivation, I definitely need more personalized or positive vibes t-shirts.
Ulasan Pelanggan
vivianckt_
Ulasan 5 Star
Check them out at @printcious You can have your customised mug/shirt with more than 10,000 ready design or own customisation.
Ulasan Pelanggan
vivianckt_
Ulasan 5 Star
Check them out at @printcious You can have your customised mug/shirt with more than 10,000 ready design or own customisation.
Ulasan Pelanggan
sherynyap
Ulasan 5 Star
Life is always full of surprise when you give it some time. 🥰 Get your customise comfy throw pillow and magic mug at @printcious today!!
Ulasan Pelanggan
Kamaliah Roslim
Ulasan 5 Star
I got my custom design color mug on 16 may. The purchase was on 10 may. I am very satisfied with the service.
Ulasan Pelanggan
biru89
Ulasan 5 Star
Cakk... comel kan mug @printcious ni! Ehemm ada mug ni ada gambr sendiri tau... limited edition gitu.
Ulasan Pelanggan
Stellawinks
Ulasan 5 Star
I am slowly putting my happy memories together and make them last forever. It's especially meaningful when I combine the puzzle pieces with my family 👨‍👩‍👧‍👦
Ulasan Pelanggan
_christinechin_
Ulasan 5 Star
Recently I ordered a super cute T-Shirt and color changing cup at @printcious! Very suitable for gifts!
Ulasan Pelanggan
sherlintsl
Ulasan 5 Star
Customised tshirt from @printcious ⭐️💡 Feel free to check out their website to understand more on their product.
Ulasan Pelanggan
annalcw
Ulasan 5 Star
The gift from @printcious came in time, holding the pillow and telling her about the memories of playing before 🤍 A very meaningful New Year gift ❤️

Dapatkan Pelbagai Jenis Hadiah untuk Sesiapa Sahaja di Kedai Hadiah DIY - Printcious Malaysia

Ada yang mengatakan bahawa "Nilai sesebuah hadiah itu adalah tidak penting tetapi apa yang paling bermakna adalah ingatan buat seseorang", dan kami di Printcious sangat berbesar hati untuk menyediakan sebuah platform hadiah sempurna untuk anda menzahirkan perasaan anda kepada insan yang tersayang melalui pelbagai jenis pilihan barangan hadiah kami.

Sama ada mug, t-shirt atau puzzle kami yang menarik, Printcious turut dilengkapi dengan pelbagai hadiah eksklusif yang sesuai untuk mereka yang berada di Malaysia. Malah, anda juga boleh melihat pelbagai koleksi hadiah untuk lelaki dan juga hadiah terbaik untuk wanita.

Adakah anda sedang mencari hadiah yang luar biasa dan unik untuk si dia yang istimewa dan mempunyai keinginan untuk membuat rekaan sendiri? Anda tidak lagi perlu risau kerana Printcious mempunyai penyelesaian untuk anda! Membolehkan pelanggan untuk merealisasikan idea mereka menjadi realiti, kami mempunyai pilihan eksklusif untuk hadiah rekaan khusus yang boleh direka mengikut pilihan anda.



Hadiah untuk Pelbagai Kategori Penerima

Siapakah penerima hadiah anda? Boleh jadi penerima hadiah istimewa anda ialah lelaki atau perempuan. Apapun jantina penerima hadiah, kami boleh bantu anda menguruskannya. Sama ada anda buat rekaan sendiri atau pun memilih templat sedia ada di hadiah untuk lelaki atau hadiah untuk perempuan.

Setiap insan dilahirkan berpasangan, buntuk memikirkan hadiah untuk teman lelaki atau teman wanita anda untuk acara acara penting? Hentikan pencarian anda yang memenatkan dan terus ke laman web Printcious untuk memesan hadiah mereka hari ini.

Penerima hadiah daripada anda kali ini ialah ayah dan ibu. Dua insan ini adalah yang paling penting dalam seseorang, tanpa mereka tidak wujudlah kita di dunia. Hargai ayah dan ibu anda dengan klik hadiah untuk ayah dan hadiah untuk ibu sempena hari bapa atau hari ibu untuk melihat cadangan rekaan kami sediakan. Jangan buang masa lagi!

Hubungan yang diikat melalui perkahwinan perlu dihargai, kerana insan inilah yang akan menghabiskan waktunya bersama kita sehingga mati. Dapatkan idea hadiah untuk suami dan idea hadiah untuk isteri daripada kami di Printcious. Rekaan yang telah dikumpulkan di setiap pautan tersebut pastinya dapat membantu anda memilih hadiah untuk pasangan anda.



Hadiah untuk Pelbagai Jenis Acara dan Majlis

Mungkin anda jenis pemberi yang tak perlukan hari spesifik untuk berikan hadiah, tetapi terlalu banyak tarikh spesifik boleh diraikan dalam setahun. Memperibadikan hadiah mengikut tema acara dan majlis pasti akan membuatkan hadiah anda lebih menarik dan istimewa.

Contohnya pada Hari Valentine, menghadiahkan bunga yang dijual tepi jalan adalah perkara biasa dan boleh dilakukan semua orang. Tetapi apabila anda mendapatkan hadiah Hari Valentine di Printcious, penerima hadiah anda pasti akan teruja dengan ingatan tulus anda dan kesungguhan rekaan sendiri anda!

Hari lahir seseorang bakal menjelma, pautan hadiah hari lahir di laman web kami pasti akan sangat membantu. Dengan pilihan produk yang pelbagai dan cadangan templat sedia ada yang kami sudah kumpulkan mengikut tema hari lahir pasti memudahkan urusan anda tiga kali ganda cepat. Begitu juga dengan hadiah ulang tahun, jangan beri alasan lagi anda tiada idea untuk tarikh tersebut! Cuma pilih mengikut kesukaan dan teruskan pesanan anda.

Hadiah pertunangan dan hadiah perkahwinan mungkin susah dicari kerana apa yang anda fikirkan hanyalah memberikan hadiah barangan rumah seperti alatan elektronik. Sampai anda terlupa yang hadiah yang lebih ringkas juga akan diperlukan oleh pasangan yang baru memulakan kehidupan mereka bersama.

Musim hari konvokesyen orang tersayang atau rakan anda pasti akan tiba, letakkan usaha berganda anda dengan menghadiahkan mereka dengan hadiah rekaan khas yang boleh anda dapatkan di sini. Pautan hadiah pengijazahan sangat membantu kerana kami telah kumpulkan semua item dan rekaan tepat dengan tema graduasi.

Istimewanya hadiah seperti kusyen, kanvas, cawan yang boleh bercetak gambar cikgu dan pesanan terima kasih untuk guru-guru kesayangan anda sempena hari guru.

Anda baru sahaja mendapat berita kelahiran bayi rakan anda, kelahiran insan baru di dunia ini sangat lah dinantikan. Hadiah yang direka khas untuk bayi adalah sangat istimewa dan akan dihargai oleh ibu bapanya dan disimpan hingga bayi tersebut besar. Jadi, apa lagi pesan hadiah rekaan khas di Printcious untuk meraikan bayi tersebut.



Pelbagai Jenis Produk yang Boleh Direka Khas

Anda sudah tahu siapa penerima dan kenapa anda ingin dapatkan hadiah untuknya. Tiba masanya untuk memilih jenis produk yang anda ingin dapatkan. Pilihan produk daripada kami di Printcious adalah sangat banyak dan memenuhi kategori bajet dan fungsi sesuatu produk.

Jika anda mahukan hadiah dalam kuantiti yang banyak namun masih mesra bajet, anda boleh dapatkan pilihan hadiah yang berpatutan seperti rantai kunci, alas cawan, pin butang ataupun mug kopi! Dan yang paling menarik walaupun murah ia masih boleh menjadi istimewa kerana boleh direka khas mengikut tema sambutan anda. Contohnya jika anda dan 30 rakan sekelas bakal tamat pengajian di universiti. Hadiahkan mereka dengan cawan yang diperibadikan dengan tulisan ‘Kita Sudah Habis Belajar!' padanya, sudah tentu mereka akan sentiasa mengingati anda walaupun sudah masuk ke alam pekerjaan.

Antara produk di Printcious yang terlaris ialah baju t. Oleh kerana baju t adalah ringkas dan boleh dipakai pada bila bila sahaja hadiah baju t adalah sangat sesuai dijadikan hadiah. Buat rekaan khas pada baju t dan kami akan uruskan semuanya untuk anda. Dengan kualiti cetakan kami yang luar biasa, cetakan buah durian terlihat sangat real sampai ada yang terliur untuk dapatkannya!

Produk yang sesuai dihadiahkan kepada sesiapa juga termasuklah kusyen daripada kami. Kusyen boleh diletakkan di hampir semua ruangan dalam kehidupan seharian kita. Semasa sedang rehat menonton televisyen, semasa di pejabat, di atas katil ataupun sebagai hiasan di dalam kereta. Hadiah kusyen akan jadi lebih menarik jika anda meletakkan kesungguhan dalam pembuatan rekaan khas anda. Letakkan ciri-ciri kegemaran anda dan pamerkan pada dunia personaliti anda tanpa perlu bercakap pada mereka. Peminat kumpulan penyanyi BTS? Apa lagi mari cetak wajah kumpulan tersebut pada kusyen daripada kami!



Hadiah Untuk Hiasan Rumah Peribadi DIY

Jangan panggil Printcious kedai percetakan terbaik di Malaysia jika kami tidak boleh cetak kanvas bergambar untuk anda. Ini adalah must buy item daripada kami yang pasti dapat membuatkan penerima hadiah berasa seronok. Idea hadiah kanvas adalah sangat praktikal kerana ia boleh diletakkan di ruang kediaman atau tempat kerja mahupun ruang bisnes anda. Kualiti cetakan pada kanvas kami diakui amat berkualiti kerana kami sangat menitik beratkan proses pembuatannya. Bermula daripada proses cetakan sehingga lah mengklim kanvas pada bingkai! Khas untuk pelanggan di Printcious yang kami hargai.

Mungkin anda tidak terfikir idea ini kerana jarang orang menjadikannya sebagai hadiah. Kami cadangkan untuk acara anda kami ini, peribadikan puzzle atau susun suai gambar sebagai hadiah yang sangat istimewa. Sebagai elemen kejutan semasa pemberian, anda boleh pisahkan kepingan puzzle ini terlebih dahulu dan susun bersama si penerima hadiah. Apabila puzzle siap disusun pasti dia akan teruja melihat gambar anda dan dia bersama dicetak untuk puzzle tersebut!

Selain baju t, item yang boleh digunakan dalam kehidupan seharian termasuklah beg tote. Urusan harian yang sering dilakukan seperti keluar membeli barang di kedai, ataupun keluar berjalan kasual di pusat beli belah pasti akan jadi lebih menarik dengan beg tote yang direka khas. Ratusan idea templat kami sediakan untuk anda pilih jika anda buntu untuk membuat rekaan sendiri, apa lagi mari pilih rekaan beg tote anda bersama kami!



Koleksi Rekaan Mengikut Tema Seperti Hobi, Haiwan ataupun Petikan

Layari semua pautan yang kami sediakan di laman web Printcious dan pilih kegemaran anda. Bukan sahaja item dapat dipilih, kami juga telah mengklasifikasikan koleksi rekaan mengikut tema. Klik sahaja di sini untuk melihat cadangan rekaan kami mengikut tema. Jika anda sukakan hasil seni abstrak yang unik, anda boleh dapatkannya di sini. Jangan risau, semuanya ada di Printcious! Bacalah blog Printcious juga untuk informasi hadiah yang istimewa untuk anda!



Cetakan Hadiah Korporat Untuk Anda

Ohya, kami juga menyediakan perkhidmatan cetakan hadiah korporat seperti kemeja-T, mug berwarna, lanyard, button badge, beg bukan woven dan sebagainya untuk majlis anda. Pilihlah kami sebagai gedung hadiah utama atas talian untuk diri anda atau untuk acara istimewa anda. Pastinya anda akan berasa kagum dengan seleksi hadiah kami khas untuk pelanggan kami di Malaysia.

Baca Lebih Lanjut

Baca Kurang

Show Landing Pop Up Show Exit Intent Pop Up
Memuatkan ...