JUALAN SUPER MINGGU
Diskaun 60% OFF dan FREE SHIPPING
(untuk West Msia)
atas RM 100 hari ini!

Memuatkan ...

Kedai Hadiah DIY Untuk Lelaki & Perempuan | Malaysia

Bagaimana ia berfungsi

Mula merancang hadiah foto anda sendiri hanya dalam 3 minit.
1) Pilih produk anda
2) Muat naik foto atau reka bentuk
3) Tambah & edit teks
4) Membuat pesanan

Produk Terlaris Minggu Ini

Kanvas
(Segi Empat Tepat)

View from Open Space Balcony,Kuala Lumpur City Night Night Scene
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

The Boat and the Boy
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Summer Landscape of Sunflower Field
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Love Air Balloon
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Spring Flower Acrylic Painting
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Love and Valentine Day
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Flowers Oil Paintings
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Watercolor Flower Painting
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Beautiful Peony Flowers
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Painting of Spring Flower
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Close-Up of Drawn Flowers
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Abstract Colorful Flowers
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Japanese Painting
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Painting Claude Impressionism
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Tropical Flowers, Jungle Leaves
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Fragment of Artwork Floral Style
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Colorful Autumn Season and Mountain Fuji
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Abstract Paint Texture on Canvas
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Impressive Autumn Landscape of Lake and Mountain
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Sweet Day With Couple
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Colored World Map
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Natural Pastel Background. Morpho Butterfly and Dandelion
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Summer Background Made of Ice Cream Miniatures
Dari RM 51.80
Kanvas
(Segi Empat Tepat)

Abstract Ink Contracted Adornment Line Landscape Artistic Conception
Dari RM 51.80

Apa Kata Pelanggan Kami

Google Ulasan Penilaian
4.9 Google Ulasan 4.9 Star 1905 ulasan
Ulasan Pelanggan
yanaliao
Ulasan 5 Star
The texture of the t-shirt was really soft and comfortable to wear. Not itchy as well :) I love the print, very neatly done. Will be ordering the cutie pillow in a while :)
Ulasan Pelanggan
legendaryexecutor8884
Ulasan 5 Star
I got what I expected so that's one perfect score. The design interface is quite simple and convenient. Good customer service. Hope for for more features in the future
Ulasan Pelanggan
tracywingrove
Ulasan 5 Star
Fast delivery delivery and super easy website, my husband loved his birthday cup, very good quality and price Thank you 😊
Ulasan Pelanggan
pohchenwei
Ulasan 5 Star
Amazing cushion with beautiful artwork (including the person in the printed image) delivered on time! This is the bestest secret santa present!
Ulasan Pelanggan
kartinag6
Ulasan 5 Star
I designed this TShirt for my husband as a joke. He love it and so does his friend and end up ordering another one. Quality of the Tshirt and the Prints is good too. Tq Printcious.
Ulasan Pelanggan
siticomotmomot
Ulasan 5 Star
It's look so good and i'm very satisfied with it..tq so much..the delivery also fast..tq so so much..
Ulasan Pelanggan
sherynyap
Ulasan 5 Star
Life is always full of surprise when you give it some time. 🥰 Get your customise comfy throw pillow and magic mug at @printcious today!!
Ulasan Pelanggan
joeyne.ozy
Ulasan 5 Star
My first customised canvas & mug from @printcious ⭐️ Check them out with customising any picture you want.
Ulasan Pelanggan
adderlyshaharudin
Ulasan 5 Star
I designed this shirt as a prank for my wife. She doesn't like the photo I chose of her (which is the point of the prank), but aside from the photo, the tshirt is in good condition and we love it.
Ulasan Pelanggan
_christinechin_
Ulasan 5 Star
Recently I ordered a super cute T-Shirt and color changing cup at @printcious! Very suitable for gifts!
Ulasan Pelanggan
stellawinks
Ulasan 5 Star
Thank you @Printcious for sending me all these customisation items such as T-shirt, canvas and throw pillow 🥰
Ulasan Pelanggan
ivylai58
Ulasan 5 Star
Nice and good quality ceramic cup with pink handle. My mum love it so much! Fast delivery, very efficient. Good job guys!
Ulasan Pelanggan
vivianckt_
Ulasan 5 Star
Check them out at @printcious You can have your customised mug/shirt with more than 10,000 ready design or own customisation.
Ulasan Pelanggan
susanloone
Ulasan 5 Star
My client loved this mug! She said it was the most beautiful one that she received. The photo of her dog was great. Good printing quality with high standard mugs. Thank you Printcious!
Ulasan Pelanggan
gryp.elaine
Ulasan 5 Star
Super good quality and fast delivery. It is exactly how I designed it. Packing it in very safety way with a lot of bubble wrap on it. I like it very much. I will recommend it to friends.
Ulasan Pelanggan
pauseability
Ulasan 5 Star
Love how this turned out as my first purchase - the print is beautiful. The receiver of this gift is delighted.
Ulasan Pelanggan
miz_green
Ulasan 5 Star
Sangat puas hati. Gambar terang & jelas. Bantal lembut dan berkualiti. Sy peminat setia printcious sejak dulu. Buyer setia.. Very recommended.
Ulasan Pelanggan
sherynyap
Ulasan 5 Star
Life is always full of surprise when you give it some time. 🥰 Get your customise comfy throw pillow and magic mug at @printcious today!!
Ulasan Pelanggan
azlinaabdul
Ulasan 5 Star
Just Smile, Keep Calm and Carry On Quilling!! Thank you @printcious for helping me customize my T-shirt! I love it so much.
Ulasan Pelanggan
yongernnn
Ulasan 5 Star
Got this super cute dabbing panda from @printcious 🐼 Customize your own tshirt now at @printcious , there's also lots of ready made designs available for you to choose! 🥰
Ulasan Pelanggan
ivylai58
Ulasan 5 Star
Nice and good quality ceramic cup with handle. My dad love it so much! Fast delivery, very efficient. Good job guys!
Ulasan Pelanggan
medilo.imie
Ulasan 5 Star
My friend who received this gift love it so much. The silky texture and the overall quality. Recommended.
Ulasan Pelanggan
purpletiff
Ulasan 5 Star
My personalized throw pillow is from @printcious ! 😼I added @mujimighty instagram name at the throw pillow and it looks so adorable and look so much like Muji!
Ulasan Pelanggan
sunshinekelly
Ulasan 5 Star
Thanks to @printcious for this little motivation, I definitely need more personalized or positive vibes t-shirts.
Ulasan Pelanggan
mohammed.aljubury
Ulasan 5 Star
I love the shirt alot it fits perfectly the quality is amazing and the chalky design is quite amazing, in quality on the shirt.
Ulasan Pelanggan
yongernnn
Ulasan 5 Star
Got this super cute dabbing panda from @printcious 🐼 Customize your own tshirt now at @printcious , there's also lots of ready made designs available for you to choose! 🥰
Ulasan Pelanggan
gobiraj563
Ulasan 5 Star
I really happy with delivery services and high quality shirt. I'll recommend for those need this kind beautifull gift.
Ulasan Pelanggan
ivylai58
Ulasan 5 Star
Nice and good quality ceramic cup with handle. My dad love it so much! Fast delivery, very efficient. Good job guys!
Ulasan Pelanggan
daph2cl
Ulasan 5 Star
Little things that brighten my Sunday Printed T from @Printcious and you can print your sincerity to your precious one 💕
Ulasan Pelanggan
joeyne.ozy
Ulasan 5 Star
My first customised canvas & mug from @printcious ⭐️ Check them out with customising any picture you want.
Ulasan Pelanggan
nursyafiqnaser
Ulasan 5 Star
Custom korang punya mug dengan @printcious with affordable rate. quality terjamin korang jangan risau. thankyou @printcious
Ulasan Pelanggan
jiaxuangy
Ulasan 5 Star
Received my shirt safely and it was so good😭😭❤️I am very pleased about the product!! Thank you so much Printcious❤️
Ulasan Pelanggan
lenadass
Ulasan 5 Star
Thanks a lot to Printcious team for your fast and friendly response, and fast delivery. It came in a nice box and well packed with bubble wrap. Love the lovely mugs!
Ulasan Pelanggan
adderlyshaharudin
Ulasan 5 Star
Order arrived in good condition. Fabric is great. Would love it if the printing looks smoother, but it's a very minor detail. I'm satisfied.
Ulasan Pelanggan
shesyeeraa
Ulasan 5 Star
Always go with the choice that scares you the most, Because that is the one that is going to help you grow. Good morning my first day of the week.
Ulasan Pelanggan
vivianckt_
Ulasan 5 Star
Check them out at @printcious You can have your customised mug/shirt with more than 10,000 ready design or own customisation.
Ulasan Pelanggan
susanloone
Ulasan 5 Star
This pillow is a hit because it's so huggable. The quality is the best. Silky material which makes my artwork standout. Thank you Printcious because your products never fail to excite! Lovely, lovely.
Ulasan Pelanggan
jamuna_arumugam
Ulasan 5 Star
Thank you very much for the lovely mug.. The mug looks just like my expectation.. Loved it really.. The colors and the photos itself are too perfect.. Thanks Printcious.. The product worth the price..
Ulasan Pelanggan
azlina
Ulasan 5 Star
Celebrated my Aunt Noraini's birthday today, just a small celebration together with her family and my Mom too. Got her a customized mug from @printcious. Glad she loved it!
Ulasan Pelanggan
zhiyunzyun
Ulasan 5 Star
Always love their service. My friend is so happy. Thanks a lot. Still the best option for creative present.
Ulasan Pelanggan
mssadie.ms
Ulasan 5 Star
Love it. The picture turn out very nice. Perfect anniversary gift for my husband. As frequent travelers, he need to be quarantine to follow the covid-19 rules.
Ulasan Pelanggan
hayleylimmm
Ulasan 5 Star
Happiness is enjoying the little things in life✨ Received this lovely canvas print and comfy throw pillow from @printcious 🎁
Ulasan Pelanggan
stellawinks
Ulasan 5 Star
Thank you @Printcious for sending me all these customisation items such as T-shirt, canvas and throw pillow 🥰
Ulasan Pelanggan
joyentan
Ulasan 5 Star
Hey, what do you guys think of my latest decors ? I've gotten both the customisable canvas decor and throw pillow from @printcious 😉
Ulasan Pelanggan
susanloone
Ulasan 5 Star
This product is truly popular among my friends. Many have asked me to order for them. I called this design "Superpower" as that is how it makes me feel!
Ulasan Pelanggan
sherlintsl
Ulasan 5 Star
Customised tshirt from @printcious ⭐️💡 Feel free to check out their website to understand more on their product.
Ulasan Pelanggan
hayleylimmm
Ulasan 5 Star
Happiness is enjoying the little things in life✨ Received this lovely canvas print and comfy throw pillow from @printcious 🎁
Ulasan Pelanggan
gobiraj563
Ulasan 5 Star
Excellent delivery service by printcious team...received within 3 days..the pillows was so beautiful. I'll higly recommend to others .
Ulasan Pelanggan
maslia86
Ulasan 5 Star
TQ so much @printcious... I already got my order yesterday... Good job! Very fast service! I am absolutely a happy #PrintciousTurns1 customer.
Ulasan Pelanggan
cik.ash999
Ulasan 4 Star
mug color ni buatkan untuk aboh, aboh suka bila mug ni ada gambarnya hahahha.. aboh siap guna dah mug ni taw
Ulasan Pelanggan
biru89
Ulasan 5 Star
Cakk... comel kan mug @printcious ni! Ehemm ada mug ni ada gambr sendiri tau... limited edition gitu.
Ulasan Pelanggan
lorrainetio76
Ulasan 5 Star
Perfect! Product arrived in perfectly good condition and the final outcome is exactly the way I expected
Ulasan Pelanggan
vivianckt_
Ulasan 5 Star
Check them out at @printcious You can have your customised mug/shirt with more than 10,000 ready design or own customisation.
Ulasan Pelanggan
ricoyau822
Ulasan 5 Star
Love it!! Very good printing quality. A very precious gift for myself. Plan to purchase more as a gift for friends also.
Ulasan Pelanggan
Usha
Ulasan 5 Star
Super nice and wonderful gift for someone! This idea is amazing and keep it up... Will continue order. Thank you.
Ulasan Pelanggan
azlinaiskandar
Ulasan 5 Star
I love the printing quality on the mug. Bright & clear. Will definitely order again. Thank you for the fast delivery as well. Good job team
Ulasan Pelanggan
latifahkadir
Ulasan 4 Star
Already received my throw pillow. Fast delivery and good quality product. Received it with good condition.
Ulasan Pelanggan
stellawinks
Ulasan 5 Star
Thank you @Printcious for sending me all these customisation items such as T-shirt, canvas and throw pillow 🥰

Pesan Hadiah Korporat Anda secara Pukal (30 pcs ke atas)

Dapatkan Pelbagai Jenis Hadiah untuk Sesiapa Sahaja di Kedai Hadiah DIY - Printcious Malaysia

Ada yang mengatakan bahawa "Nilai sesebuah hadiah itu adalah tidak penting tetapi apa yang paling bermakna adalah ingatan buat seseorang", dan kami di Printcious sangat berbesar hati untuk menyediakan sebuah platform hadiah sempurna untuk anda menzahirkan perasaan anda kepada insan yang tersayang melalui pelbagai jenis pilihan barangan hadiah kami.

Sama ada mug, t-shirt atau puzzle kami yang menarik, Printcious turut dilengkapi dengan pelbagai hadiah eksklusif yang sesuai untuk mereka yang berada di Malaysia. Malah, anda juga boleh melihat pelbagai koleksi hadiah untuk lelaki dan juga hadiah terbaik untuk wanita.

Adakah anda sedang mencari hadiah yang luar biasa dan unik untuk si dia yang istimewa dan mempunyai keinginan untuk membuat rekaan sendiri? Anda tidak lagi perlu risau kerana Printcious mempunyai penyelesaian untuk anda! Membolehkan pelanggan untuk merealisasikan idea mereka menjadi realiti, kami mempunyai pilihan eksklusif untuk hadiah rekaan khusus yang boleh direka mengikut pilihan anda.



Hadiah untuk Pelbagai Kategori Penerima

Siapakah penerima hadiah anda? Boleh jadi penerima hadiah istimewa anda ialah lelaki atau perempuan. Apapun jantina penerima hadiah, kami boleh bantu anda menguruskannya. Sama ada anda buat rekaan sendiri atau pun memilih templat sedia ada di hadiah untuk lelaki atau hadiah untuk perempuan.

Setiap insan dilahirkan berpasangan, buntuk memikirkan hadiah untuk teman lelaki atau teman wanita anda untuk acara acara penting? Hentikan pencarian anda yang memenatkan dan terus ke laman web Printcious untuk memesan hadiah mereka hari ini.

Penerima hadiah daripada anda kali ini ialah ayah dan ibu. Dua insan ini adalah yang paling penting dalam seseorang, tanpa mereka tidak wujudlah kita di dunia. Hargai ayah dan ibu anda dengan klik hadiah untuk ayah dan hadiah untuk ibu sempena hari bapa atau hari ibu untuk melihat cadangan rekaan kami sediakan. Jangan buang masa lagi!

Hubungan yang diikat melalui perkahwinan perlu dihargai, kerana insan inilah yang akan menghabiskan waktunya bersama kita sehingga mati. Dapatkan idea hadiah untuk suami dan idea hadiah untuk isteri daripada kami di Printcious. Rekaan yang telah dikumpulkan di setiap pautan tersebut pastinya dapat membantu anda memilih hadiah untuk pasangan anda.



Hadiah untuk Pelbagai Jenis Acara dan Majlis

Mungkin anda jenis pemberi yang tak perlukan hari spesifik untuk berikan hadiah, tetapi terlalu banyak tarikh spesifik boleh diraikan dalam setahun. Memperibadikan hadiah mengikut tema acara dan majlis pasti akan membuatkan hadiah anda lebih menarik dan istimewa.

Contohnya pada Hari Valentine, menghadiahkan bunga yang dijual tepi jalan adalah perkara biasa dan boleh dilakukan semua orang. Tetapi apabila anda mendapatkan hadiah Hari Valentine di Printcious, penerima hadiah anda pasti akan teruja dengan ingatan tulus anda dan kesungguhan rekaan sendiri anda!

Hari lahir seseorang bakal menjelma, pautan hadiah hari lahir di laman web kami pasti akan sangat membantu. Dengan pilihan produk yang pelbagai dan cadangan templat sedia ada yang kami sudah kumpulkan mengikut tema hari lahir pasti memudahkan urusan anda tiga kali ganda cepat. Begitu juga dengan hadiah ulang tahun, jangan beri alasan lagi anda tiada idea untuk tarikh tersebut! Cuma pilih mengikut kesukaan dan teruskan pesanan anda.

Hadiah pertunangan dan hadiah perkahwinan mungkin susah dicari kerana apa yang anda fikirkan hanyalah memberikan hadiah barangan rumah seperti alatan elektronik. Sampai anda terlupa yang hadiah yang lebih ringkas juga akan diperlukan oleh pasangan yang baru memulakan kehidupan mereka bersama.

Musim hari konvokesyen orang tersayang atau rakan anda pasti akan tiba, letakkan usaha berganda anda dengan menghadiahkan mereka dengan hadiah rekaan khas yang boleh anda dapatkan di sini. Pautan hadiah pengijazahan sangat membantu kerana kami telah kumpulkan semua item dan rekaan tepat dengan tema graduasi.

Istimewanya hadiah seperti kusyen, kanvas, cawan yang boleh bercetak gambar cikgu dan pesanan terima kasih untuk guru-guru kesayangan anda sempena hari guru.

Anda baru sahaja mendapat berita kelahiran bayi rakan anda, kelahiran insan baru di dunia ini sangat lah dinantikan. Hadiah yang direka khas untuk bayi adalah sangat istimewa dan akan dihargai oleh ibu bapanya dan disimpan hingga bayi tersebut besar. Jadi, apa lagi pesan hadiah rekaan khas di Printcious untuk meraikan bayi tersebut.



Pelbagai Jenis Produk yang Boleh Direka Khas

Anda sudah tahu siapa penerima dan kenapa anda ingin dapatkan hadiah untuknya. Tiba masanya untuk memilih jenis produk yang anda ingin dapatkan. Pilihan produk daripada kami di Printcious adalah sangat banyak dan memenuhi kategori bajet dan fungsi sesuatu produk.

Jika anda mahukan hadiah dalam kuantiti yang banyak namun masih mesra bajet, anda boleh dapatkan pilihan hadiah yang berpatutan seperti rantai kunci, alas cawan, pin butang ataupun mug kopi! Dan yang paling menarik walaupun murah ia masih boleh menjadi istimewa kerana boleh direka khas mengikut tema sambutan anda. Contohnya jika anda dan 30 rakan sekelas bakal tamat pengajian di universiti. Hadiahkan mereka dengan cawan yang diperibadikan dengan tulisan ‘Kita Sudah Habis Belajar!' padanya, sudah tentu mereka akan sentiasa mengingati anda walaupun sudah masuk ke alam pekerjaan.

Antara produk di Printcious yang terlaris ialah baju t. Oleh kerana baju t adalah ringkas dan boleh dipakai pada bila bila sahaja hadiah baju t adalah sangat sesuai dijadikan hadiah. Buat rekaan khas pada baju t dan kami akan uruskan semuanya untuk anda. Dengan kualiti cetakan kami yang luar biasa, cetakan buah durian terlihat sangat real sampai ada yang terliur untuk dapatkannya!

Produk yang sesuai dihadiahkan kepada sesiapa juga termasuklah kusyen daripada kami. Kusyen boleh diletakkan di hampir semua ruangan dalam kehidupan seharian kita. Semasa sedang rehat menonton televisyen, semasa di pejabat, di atas katil ataupun sebagai hiasan di dalam kereta. Hadiah kusyen akan jadi lebih menarik jika anda meletakkan kesungguhan dalam pembuatan rekaan khas anda. Letakkan ciri-ciri kegemaran anda dan pamerkan pada dunia personaliti anda tanpa perlu bercakap pada mereka. Peminat kumpulan penyanyi BTS? Apa lagi mari cetak wajah kumpulan tersebut pada kusyen daripada kami!



Hadiah Untuk Hiasan Rumah Peribadi DIY

Jangan panggil Printcious kedai percetakan terbaik di Malaysia jika kami tidak boleh cetak kanvas bergambar untuk anda. Ini adalah must buy item daripada kami yang pasti dapat membuatkan penerima hadiah berasa seronok. Idea hadiah kanvas adalah sangat praktikal kerana ia boleh diletakkan di ruang kediaman atau tempat kerja mahupun ruang bisnes anda. Kualiti cetakan pada kanvas kami diakui amat berkualiti kerana kami sangat menitik beratkan proses pembuatannya. Bermula daripada proses cetakan sehingga lah mengklim kanvas pada bingkai! Khas untuk pelanggan di Printcious yang kami hargai.

Mungkin anda tidak terfikir idea ini kerana jarang orang menjadikannya sebagai hadiah. Kami cadangkan untuk acara anda kami ini, peribadikan puzzle atau susun suai gambar sebagai hadiah yang sangat istimewa. Sebagai elemen kejutan semasa pemberian, anda boleh pisahkan kepingan puzzle ini terlebih dahulu dan susun bersama si penerima hadiah. Apabila puzzle siap disusun pasti dia akan teruja melihat gambar anda dan dia bersama dicetak untuk puzzle tersebut!

Selain baju t, item yang boleh digunakan dalam kehidupan seharian termasuklah beg tote. Urusan harian yang sering dilakukan seperti keluar membeli barang di kedai, ataupun keluar berjalan kasual di pusat beli belah pasti akan jadi lebih menarik dengan beg tote yang direka khas. Ratusan idea templat kami sediakan untuk anda pilih jika anda buntu untuk membuat rekaan sendiri, apa lagi mari pilih rekaan beg tote anda bersama kami!



Koleksi Rekaan Mengikut Tema Seperti Hobi, Haiwan ataupun Petikan

Layari semua pautan yang kami sediakan di laman web Printcious dan pilih kegemaran anda. Bukan sahaja item dapat dipilih, kami juga telah mengklasifikasikan koleksi rekaan mengikut tema. Klik sahaja di sini untuk melihat cadangan rekaan kami mengikut tema. Jika anda sukakan hasil seni abstrak yang unik, anda boleh dapatkannya di sini. Jangan risau, semuanya ada di Printcious! Bacalah blog Printcious juga untuk informasi hadiah yang istimewa untuk anda!



Cetakan Hadiah Korporat Untuk Anda

Ohya, kami juga menyediakan perkhidmatan cetakan hadiah korporat seperti kemeja-T, mug berwarna, lanyard, button badge, beg bukan woven dan sebagainya untuk majlis anda. Pilihlah kami sebagai gedung hadiah utama atas talian untuk diri anda atau untuk acara istimewa anda. Pastinya anda akan berasa kagum dengan seleksi hadiah kami khas untuk pelanggan kami di Malaysia.

Baca Lebih Lanjut

Baca Kurang

Show Landing Pop Up Show Exit Intent Pop Up
Memuatkan ...